sunnuntai 15. syyskuuta 2013

SHOPPING DAY -J


OOPS! I did some shopping to day. I had planned to buy my birthday present from Mulberry but I found something better. I could not choose the best one, so I bought these all three! 

UPS! Tein vähän ostoksia tänään. Suunnittelin aijemmin ostavani synttärilahjani Mulberry:ltä, mutta löysin jotain parempaa tällä kertaa. Ostin itselleni yhden lahjan sijasta kolme, koska en osannut päättää parasta!

Shoes: UGG (HERE)
Pillow: GANT (HERE)
Blanket: GANT (HERE)






perjantai 13. syyskuuta 2013

FRIDAY -J




Bag: DKNY
Scarf: Burberry 
Knitting: Busnel ( HERE )
Watch: Tommy Hilfiger
Jeans: Bikbok








torstai 12. syyskuuta 2013

BLUE DAY -M


Täytyy kyllä myöntää, että viime päiviä on piristänyt aurinkoiset säät, jotka tulivat yllättäen takasin. Kelpaa minulle! Välillä tulee kuitenkin pukeuduttua koleisina aamuina vähän liiankin hyvin. Iltapäivällä auringon paestaessa asuvalinta hieman harmittaa, kun on lämmintä, mutta ei saisi valittaa kun kerrankin hyvät ilmat jatkuvat näin myöhään syksyyn. Kuten kuvista huomaa yksi lempi väreistäni pukeutumisen suhteen on ehdottomasti sininen. Siniseen on mielestäni aina kiva ja helppo pukeutua, eikä sitä ole vaikea yhdistää muihin väreihin. Joskus käy myös näin, että kaikki vaatekappaleet koostuvat sinisestä.. ;)

I have to admit that past recent sunny days, which came back suddenly, have cheered up my days. I like! Sometimes happens that I put too much clothes on cold mornings, like you might notice in pictures.. In the afternoons that's little bit annoying when you are wearing too much clothes and sun is shining. As you can notice in the pictures, one of my fav colours what comes to dressing is blue. I think it's always nice and easy to wear on blue and it's easy to combine with other colours. Sometimes it happens also that my entire outfit is blue... ;)

blouse: Ginatricot  cardigan: Massimo Dutti  jeans: Ginatricot  bag: Louis Vuitton

watch: Michael Kors



tiistai 10. syyskuuta 2013

LUNCHTIME -J


Olimme tänään hyvän ystäväni kanssa lounaalla herkullisessa Turun Rantakerttu- ravintolassa. Kokeilin tällä kertaa kanasalaattia. Ruoka-annokset isoja ja erittäin hyviä, eikä hintatasokaan ole korkea! Kannattaa mennä kokeilemaan!

My friend and I were having lunch in Rantakerttu restaurant. I tried chicken salad. The food was great and it had more than enough but it wasn`t that expensive! You must try it!


Bag: DKNY


Chicken salad

lauantai 7. syyskuuta 2013

TODAY`S OUTFIT -J





Dress: vintage
Shirt: from New York
Bag: Burberry
Shoes: Bikbok
Necklace: H&M
Ring: real diamond ring












perjantai 6. syyskuuta 2013

FAVORITE DRESS -J





Ostin vuosi sitten tämän GUESS:in mekon, joka on kerrassaan täydellinen. Tämä pikkumusta sopii juhlaa kuin juhlaan.

I bought this dress from GUESS one year ago.  It`s perfect, I think. I can wear this dress when I want and where I want because it is suitable for many different events.


Dress: Guess
Bag: Burberry
Shoes: Stylesnob



torstai 5. syyskuuta 2013

STUDYING ALL DAY -M

kuvat: weheartit.com

Kuluvana viikkona päiviini ei ole lukeutunut lähes mitään muuta, kuin sairastelua ja opiskelua. Syksyn tulevat YO-kirjoitukset lähestyvät uhkaavasti ja stressiä niiden suhteen on paljon. Niin paljon asioita muistettavana ja liian vähän aikaa! Voi kumpa minulla olisi valokuvamuisti... Onneksi jo parin viikon päästä kirjoitukset ovat syksyn osalta jo ohi, mutta nyt ennen sitä tiedossa on vain lukemista, lukemista ja lukemista. Itse en ole nopea oppimaan ja oppiminen vaatii minulta suuria ponnisteluita ja aikaa. Oikean lukutekniikan löytäminen on ollut myös melko haastavaa, kirjasta lukeminen suoraan tultuu tylsältä ja ylitsepursuavalta, joten olen löytänyt itselleni parhaimmaksi vaihtoehdoksi kirjoittaa paljon muistiinpanoja... ja voi niihinhän on mennyt huimasti aikaa! Olen melko varma, että jonkin sortin tulehdus vielä iskee käteeni tämän kaiken kirjoittamisen jälkeen.

Itselläni on suunnitelmissa hakea Lääketieteelliseen tiedekuntaan keväällä 2014, joten pidän nyt syksyllä tulevia YO-kirjoituksia hyvänä alkuna pääsykokeisiin valmistautumista varten. Biologiaa pidän ehkä helpoimpana osa-alueena pääsykoetta ajatellen ja siksi aloittan sen kirjoittamisella, jotta voin varata koko tulevan talven ja kevään fysiikan ja kemian opiskeluja varten, jotka molemmat aineet ovat mielestäni paljon haastavampia kuin biologia.  

Onko teistä lukijoista joku valmistautumassa myös tuleviin YO-kirjoituksiin tai lääkiksen pääsykokeeseen?

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

BIRTHDAY PRESENT -J

Kylläpäs se aika rientää kovaa vauhtia, kohta on jo taas omat synttäritkin! Olen yrittäny etsiä syntymäpäivälahjaksi jotain erilaista, mitä minulla ei vielä ole entuudestaan. Minulla on 3 vaihtoehtoa, joista en osaa päättää vain yhtä. Voisitteko te auttaa minua valitsemaan parhaimman lahjan näistä?!

Time is running and fast. My birthday is soon! I have trying to find something different, something what I don`t have before. I have 3 options which I can`t decide on just one. Please, can you guys help me to pick the best one of these?!
                        

MULBERRY Tamara Scarf


soho leather disco bag

CUCCI Soho Leather Disco Bag

MULBERRY Lily Oak Natural Leather

maanantai 2. syyskuuta 2013

MAKE UP TIME -J


Nämä ovat ainoat meikit joita todella tavitsen. Ensiksi laitan Cliniquen puuteria kasvoihini. Seuraavaksi käytän Joe Blascon meikkivoidetta silmäluomiin. Tämän jälkeen käytän Kanebon rajaukynää ja Diorin luomiväriä. Sitten laitan Cliniquen ripsiväriä. Viimeistelen meikin Elizabeth Ardenin poskipunalla ja käyttämällä joko Kanebon huulipunaa tai Diorin huulikiiltoa.

These are only make up what I really need. First I put powder (Clinique) on my face. Next I put on make-up cream (Joe Blasco) on the eyelids. After that I use eye liner (Kanebo) and eye shadow (Dior). Then I use mascara (Clinique). I am finishing my make-up with rouge (Elizabeth Arden) and using lipstick (Kanebo) or lip gloss (Dior).





sunnuntai 1. syyskuuta 2013

SWEET APPLEPIE -M


Huomaa kyllä, että syksy on tullut ja sen mukana myös syysflunssa. Mikään muu ei piristä päivää yhtä paljon kipeänä ollessa, kuin vasta leivottu omenapiiras. Tätä aion ehdottomasti leipoa vielä uudestaan tänä syksynä. Nam!

I can clearly notice that autumn has arrived and with it the common cold. Nothing else doesn't cheer me up than just baked applepie when I'm sick. I will defenitely bake this again this autumn. Yum!